Acneea

În funcție de tipul de acnee, există diferite modalități de folosire a apei pentru tratarea acesteia. Nici una dintre ele nu vă face rău, astfel încât dacă o modalitate nu dă rezultate, încercați-o pe cealaltă.

  • Unde sunt furuncule, inflamații și infecții (iritații) este recomandat să pulverizați APĂ PUTERNIC ACIDĂ (2.5 pH) și lăsați să se usuce. Când locul este uscat complet, aplicați pe suprafața respectivă un bandaj îmbibat în APĂ PUTERNICĂ KANGEN (11.5 pH) pentru 5 minute. Acest lucru permite corpului să neutralizeze acizii care provoacă acneea. Uscați zona și apoi pulverizați cu APĂ ACIDĂ (apă de frumusețe – 4.5 pH – 5.5 pH) și lăsați să se usuce. Repetați procedura de două ori pe zi.
  • Unde nu este inflamat sau infectat, folosiți APĂ ACIDĂ (apă de frumusețe – 4.5 pH – 5.5 pH). Pentru cele mai bune rezultate, beți cel puțin 50 ml/kg corp pe zi din APA KANGEN alcalină.

Prevenția și ameliorarea acestor afecțiuni se poate face cu unul dintre sistemele de purificare și alcalinizare a apei de mai jos.