Algele tahionizate verzi-albăstrui sub formă de praf au mai multe proprietăți pentru promovarea sănătății minții, creierului, sistemului nervos, precum și beneficii pentru întreaga ființă.

Algele tahionizate verzi-albăstrui sunt unul dintre cei mai denși nutrienți alimentari de pe planeta, conținând 92 minerale și oligoelemente. Are concentrație mare de B12, asa ca vegetarienii nu trebuie să-și facă griji că nu vor avea B12 în dieta lor, atâta timp cât vor lua alge tahionizate verzi-albăstrui. Exista multe proprietăți generale de promovare a sănătății inclusiv capacitatea de a ajuta în procesul de creștere a energiei mentale și fizice. Multi simt valoarea reala a Energiei tahionice din acest produs, efectul sau revărsându-se, în general, asupra mintii, creierului și sistemul nervos precum și la consolidarea funcțiilor hipotalamusului, glandei pituitare și celei pineale. Hipotalamusul este considerata cea mai importanta glanda a corpului iar funcționarea optima a acesteia este esențială pentru echilibrul întregului corp.

Multe dezechilibre endocrine sunt asociate cu o funcționare defectuoasa a hipotalamusului. Este dificil de a corecta dezechilibrele ale glandei suprarenale, tiroidei, pancreasului, și a altor glande endocrine fără a avea un hipotalamus sănătos. Hipotalamusul, glanda pituitara și glanda pineala sunt, de asemenea, asociate cu cele mai mari centre spirituale ale corpului. Conform doctorului Cousens, produsul tahionic Tachyonized™ Blue-Green Algae este singura sursa de mâncare concentrată sau vegetariană pe care o știe ca sporește și corectează funcția hipotalamusului.

Amintiți-vă ca procesul tahionic restructurează toate ingredientele în antene tahionice la rândul lor sunt încorporate în structura ta celulara, dând energie Câmpurilor Subtile Energetice de Organizare și astfel transformând întreaga ființă într-un super dirijor tahionic de la interior spre exterior.

Acțiune:

În general, algele tahionizate au un efect pozitiv asupra întregii minți, creierului și sistemului nervos și în special sporește funcțiile hipotalamusului, a glandei pituitare și a celei pineale. Pentru că din totalul de proprietăți de promovare a sănătății, algele tahionizate sunt sugerate în asociere cu toate celelalte materiale interne tahionice.

Posibile utilizări:

Algele tahionizate verzi-albăstrui îmbunătățesc memoria pe termen scurt și lung, sunt utile și ca antidepresiv. Alte utilizări sunt sugerate în cazul bolii Alzheimer, bolilor legate de demență, tulburări de atenție (ADD), tulburare hiperkinetică (ADHD) precum și dezechilibre endocrine.

Săpun Kibnabalu

Contraindicații:

Nu are

Dimensiuni:

Algele tahionizate verzi-albăstrui pulbere vine în 2 dimensiuni diferite: 3/4oz (21g), care conține aproximativ 84 1/4 linguriță (0,75 g) doze, și 1/4lb (113g), care conține aproximativ 430 1/4 linguriță (0,75 g) doze. Este, de asemenea, disponibil sub forma de capsula, în doua dimensiuni de 75 și 200 g.

Dozare:

Se pot lua 1/4 până la 1/2 linguriță (0,75 – 1,5g) pe zi, iar în caz de nevoie pana la maxim o linguriță (3g). Amestecați cu suc sau apă.