BOLI DE INIMĂ

Prof. Kuwata Keijiroo, doctor

Rapoarte clinice documentare de la medici

În opinia mea, miracolul apei alcaline este capacitatea de a neutraliza toxinele, dar trebuie să specific că nu este un medicament. Diferența este că medicamentul se poate aplica individual în funcție de caz, în timp ce apa alcalină poate fi consumată în general, iar puterea de ei neutralizare este dincolo de orice așteptări. Acum, pe scurt, permiteți-mi să vă prezint un caz de boală de inimă și cum a fost vindecat.

Pacientul era un bărbat la 35 de ani, care suferea de o boală cardiacă valvulară. În 5 ani boala sa s-a agravat. A fost internat la Spitalul guvernamental din Setagays pentru tratament.

În acești 5 ani, a mai fost internat și externat de 5 – 6 ori. A trecut prin examinări high-tech, cum ar fi angiograma care se realizează injectând VINYL în venă spre inimă. A fost consultat și a căutat tratament la mulți medici faimoși și mai târziu a suferit o operație chirurgicală majoră. După ce a fost externat, și-a abandonat slujba pentru a se reface. Cu toate acestea, de fiecare dată când boala recidiva, atacul părea să fie din ce în ce mai sever. Anul trecut în august, rudele sale erau disperate și se așteptau la ce e mai rău. S-a întâmplat ca în acel moment o rudă să-i aducă un aparat de alcalinizare a apei. A răspuns foarte bine la apa alcalină și acum se recuperează.