BOLI DE RINICHI

Prof. Kuwata Keijiroo, doctor

Rapoarte clinice documentare de la medici

Diferența dintre consumul apei ionice alcaline și apei normale este că eliminarea urinei este puțin mai mare decât aportul. Cu toate acestea, pentru pacienții cu insuficiență renală severă, aportul de apă trebuie limitat.

Consumul de apă ionică alcalină în cantități controlate pentru acești pacienți s-a dovedit a fi benefic. Apa normală de la robinet conține fosfat, carbonat de calciu și ioni acizi. Acești ioni acizi tind să reducă eficiența ionilor de calciu.

Apa ionică alcalină pură nu are aceste probleme, poate întări inima în mod eficient și poate îmbunătăți urinarea. După ce se consumă apă ionică alcalină timp de o lună, cantitatea de uree și acid uric din sânge va prezenta o scădere semnificativă, dar nu va dispărea complet.

Cu toate acestea, dacă continuați să beți apă alcalină ionică pentru o perioadă de 6 până la 12 luni, ureea și acidul uric vor fi foarte mult reduse. De asemenea, aportul de proteine ​​în această perioadă trebuie să fie controlat; consumul persistent de apă ionică alcalină ar trebui să elimine efectul toxic al ureei și a acidului uric din organism.

Potrivit unui studiu făcut în străinătate, în urma consumului de apă ionică alcalină, pacienții cu dializă își reduc semnificativ ionii negativi iar ionii pozitivi sunt în creștere. Prin urmare, conform experimentului de mai sus și din experiența mea clinică personală, consumul de apă ionică alcalină mărește ionii pozitivi care vor avea mai apoi un efect semnificativ asupra diferitelor afecțiuni ale rinichilor. Atunci când bolile de rinichi nu răspund la medicație, este bine să consumați apă ionică alcalină.

Un pacient de-al meu avea afecțiuni la ambele picioare; membrul stâng a răspuns bine tratamentului, dar nu și cel drept. A suferit mâncărimi grave, s-a zgâriat, a sângerat. În ultimii 10 ani, a fost văzut și tratat de mulți medici. Când l-am examinat pentru prima dată, în jurul articulațiilor de la picioare era acoperit de vezicule.

L-am sfătuit să încerce să consumă apă ionică alcalină. A cumpărat un ionizator de apă și a consumat cu regularitate apa alcalină. A folosit apa acidă pentru a-și spăla zonele afectate. După 2 săptămâni de tratament veziculele s-au uscat. Eczema a fost complet eliminată fără recidivă după o lună și jumătate.