Obezitatea

Prof. Hatori Tasutaroo, șef al Centrului de transfuzii sanguine Akajiuiji, Spitalul Yokohama, districtul Faitama

Rapoarte clinice documentare de la medici

Datorită nivelului de trai mai ridicat, obiceiurile alimentare s-au schimbat. Consumăm prea multă proteină, grăsimi și zahăr. Excesul de grăsimi și carbohidrați se depun în organism ca și grăsimi. La stilul actual de viață, americanii sunt mai extravaganți în ceea ce privește produsele alimentare, comparativ cu japonezii. Datorită acestui aport excesiv, obezitatea este o problemă semnificativă.

Unul din cinci bărbați și una din patru femei sunt obezi

Gradul de „arderi” din consumul de alimente depinde în mare măsură de cantitatea de vitamine și minerale. Când aportul de proteine, carbohidrați și grăsimi este excesiv, cerința pentru vitamine și minerale crește. Cu toate acestea, nu există multe cercetări efectuate în ceea ce privește importanța vitaminelor și a mineralelor.

În zilele noastre, mulți oameni suferă de acidifiere care duce la diabet, boli de inimă, cancer, afecțiuni hepatice și renale. Dacă aportul alimentar poate fi complet „ars”, atunci nu vor exista depuneri de grăsimi.
Evident, nu va exista problema acidifierii și prin urmare, nu ar trebui să existe nici un semn de obezitate.

Apa alcalină ionică conține o abundență de calciu ionic

Acest calciu ionic ajută la procesul de „ardere”. Prin folosirea apei alcaline ionice, aducem în corpul nostru suficiente minerale. Ca rezultat, nu este necesar să ne urmărim dieta pentru a rămâne la o statură normală.

Prin urmare, apa ionică alcalină este de un mare ajutor pentru cei care suferă de obezitate și multe alte boli pentru adulți, oferind o asistență importantă în îmbunătățirea sănătății.