TENSIUNE ARTERIALĂ CRESCUTĂ
Prof. Kuninaka Hironage, șeful Spitalului Kuninaka
Rapoarte clinice documentare de la medici
Având peste 10 ani de experiență, conceptul meu față de minerale, în special în ceea ce privește calciul ionic în cazul hipertensiunii arteriale și a altor boli este foarte semnificativ.
În conformitate cu teoria prof. Gato de la Universitatea Kyushu privind vitamina K (deoarece vitamina K permite creșterea calciului sanguin) sau consumul de apă alcalină, eficacitatea creșterii calciului în hipertensiunea arterială este semnificativ. Cele mai multe boli sunt cauzate de prea multe grăsimi din alimentație, ceea ce duce la depunerea de colesterol pe vasele de sânge care, la rândul lor, contractează fluxul sanguin. Acest lucru duce la hipertensiune arterială.
Prin folosirea apei alcaline pentru o perioadă de 2 până la 3 luni, ar trebui ca ușor tensiunea arterială să scadă, deoarece apa alcalină este un bun solvent care dizolvă colesterolul din vasele de sânge.
Ce este apa alcalină?
Alcalinitatea se referă la nivelul PH-ului apei pe care o bem. Apele alcaline sunt cele care au un ph mai mare de 7 (ph sub 7 duce spre aciditate, peste 7 spre mediu bazic sau alcalin). Pe lângă nivelul crescut al PH-ului, apa alcalină conține și alte elemente ce pot fi benefice: calciu, siliciu, magneziu.
Această apă are capacitatea de a alcaliniza, sprijinind astfel funcționarea corectă a organismului, putând fi implicată într-o serie de procese: eliminarea reziduurilor, buna funcționare a sistemului digestiv, neutralizare, asigurarea nivelului optim de fluide, implicit al unui nivel corespunzător de hidratare.