Categorie: Calea Naturală

Yatra– călătoria spirituală

Există straturi de impresii și, atunci când inima este îngreunată, când este plină de impresii, cum credeți că se simte? Dacă, din cauza experientelor trecute, există multă rigiditate, inima parcă are o armură în jurul ei. Știți cu toții diferența când vă simțiți inima grea sau ușoară. Yatra începe cu adevărat atunci când este făcută suficientă curățare pentru ca să se poată mișca.

Read More

Meditația

Meditația din sistemul Sahaj Marg este în același timp simplă și eficientă, deși nu neapărat ușoară. Sunt necesare o intenție sinceră și dezvoltarea disciplinei. La început s-ar putea să ne îndoim că avem puterea de a urma metoda prescrisă. Atâta timp cât facem tot posibilul zilnic, practică se autoreglează.

Read More

De ce să medităm?

Meditația antrenează mentalul astfel încât acesta să se regleze, conducându-ne dincolo de activitățile exterioare către liniștea interioară a inimii noastre, unde ne vom găsi conectați cu esența noastră Divină. Reglarea mentalului și conectarea la esența noastră divină conduc la o stare de echilibru interioară care rămâne neafectată de urcușurile și coborâșurile vieții zilnice. Capacitatea noastră naturală către înțelepciune și acțiune corectă începe să se manifeste, îngăduindu-ne să ne stabilim prioritățile cerințelor provocatoare ale vieții.

Read More

Necesitatea unui Ghid Spiritual în practica meditației Heartfulness

De-a lungul istoriei umanității, marii Înțelepți și Maeștri au fost „modele de urmat”, oferind inspirație multora. Observăm că ei au pornit într-o căutare spirituală personală și au devenit maeștrii propriei naturi interioare prin propriile lor eforturi și prin experiență practică – de multe ori cu ajutorul Ghidului lor Spiritual. Prin cucerirea Sinelui lor Superior, ei au devenit exemple ale acestui incredibil potențial uman pe care îl avem cu toții pentru a evolua către cel mai elevat plan. Acești oameni înțelepți au căutat să-și împărtășească descoperirile semenilor lor și au devenit ghizi iubiți și învățători pentru mulți.

Read More

Cum utilizăm videoclipurile Heartfulness

Videoclipurile Heartfulness sunt o colecție de texte inspiratoare, care te ajută la îmbunătățirea practicii de meditație Heartfulness. Iată o modalitate simplă, dar eficientă, de utilizare a acestor videoclipuri astfel încât să acumulezi tot ce e mai bun din ceea ce au ele de oferit. Începe cu oricare dintre videoclipuri, având o atitudine deschisă.

Read More
Loading

Calea Naturală

Hrana vie

Ganoderma

Energie Tahionică

Apa alcalină

Chen Taijiquan

Chen Taijiquan

Biofarmland

Biofarmland

Heartfulness

Heartfulness

Librărie Spirituală

Librărie Spirituală