Categorie: Ghidul meditației

Necesitatea unui Ghid Spiritual în practica meditației Heartfulness

De-a lungul istoriei umanității, marii Înțelepți și Maeștri au fost „modele de urmat”, oferind inspirație multora. Observăm că ei au pornit într-o căutare spirituală personală și au devenit maeștrii propriei naturi interioare prin propriile lor eforturi și prin experiență practică – de multe ori cu ajutorul Ghidului lor Spiritual. Prin cucerirea Sinelui lor Superior, ei au devenit exemple ale acestui incredibil potențial uman pe care îl avem cu toții pentru a evolua către cel mai elevat plan. Acești oameni înțelepți au căutat să-și împărtășească descoperirile semenilor lor și au devenit ghizi iubiți și învățători pentru mulți.

Read More

Cum utilizăm videoclipurile Heartfulness

Videoclipurile Heartfulness sunt o colecție de texte inspiratoare, care te ajută la îmbunătățirea practicii de meditație Heartfulness. Iată o modalitate simplă, dar eficientă, de utilizare a acestor videoclipuri astfel încât să acumulezi tot ce e mai bun din ceea ce au ele de oferit. Începe cu oricare dintre videoclipuri, având o atitudine deschisă.

Read More

Lumina din inimă

În meditația Heartfulness, ne menținem atenția asupra sursei de lumină din inima noastră. Această lumină fără luminozitate iluminează conștiința noastră din interior și este cu mult mai ușor de meditat asupra ei decât asupra unei idei abstracte.

Read More
Loading

Calea Naturală

Hrana vie

Ganoderma

Energie Tahionică

Apa alcalină

Chen Taijiquan

Chen Taijiquan

Biofarmland

Biofarmland

Heartfulness

Heartfulness

Librărie Spirituală

Librărie Spirituală