Acțiune:

Centura Liberty este alcătuită dintr-un set de trei Ultra-discuri de 10 cm tahionizate, reprezentând unul dintre cele mai  puternice instrumente create vreodată pentru bunăstarea personala. Aceste Ultra-discuri au fost proiectate în mod special pentru a fi purtate în centură. Centura de neopren a fost construită pentru a oferi un maxim de confort, fiind ușor de purtat atât ziua cat și noaptea. Va invitam să descoperiți toate posibilele întrebuințări pentru cele doua buzunare construite în interiorul centurii.

Posibile utilizări:

Liberty este folositoare mai ales pentru durerile de spate și dezechilibrele abdominale. În special vindecătorii preferă să poarte centura Liberty în timpul sesiunilor de vindecare, mărindu-și astfel propria capacitate energetică și eficiența tratamentelor. Centura Liberty poate fi folosită de asemenea în mașină, pe scaunele obișnuite sau pe cele cu rotile, pe paturi etc. Sportivii apreciază foarte mult aportul suplimentar de energie pe care centura îl aduce în timpul antrenamentelor lor, îmbunătățindu-și astfel rezistența și performanțele. Liberty este un instrument foarte puternic și adaptabil, deci experimentați-l!

Pentru prevenție cancer, tratament cancer și vindecare cancer

Plasați Centura tahionizată Ultra Liberty pe zona afectata sau cu risc de a fi afectata și puteți să o purtați 24 de ore din 24 fixată pe zona respectivă. Rezultatele vor apărea în funcție de perseverența dumneavoastră în folosirea acestui produs. Se recomandă asocierea lui cu alte produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste și remedii naturale, recomandate în prevenție cancer, tratament cancer și vindecare cancer.

Săpun Kibnabalu

Dimensiuni:

Centura Liberty se potrivește pe orice talie cu circumferința de până la 112 cm. Centura nu este tahionizată.

Instrucțiuni de utilizare:

Nu scoateți Ultra-discurile din plasticul lor! Este foarte important ca Ultra-discurile să acopere zona pe care doriți să o tratați.

Mod de îngrijire:

Se spala manual utilizând un săpun neutru, după care se usucă la aer. Nu folosiți mașina de spălat sau uscătorul!

Contraindicații:

Nu sunt.