David Wagner s-a născut în anul 1959, în Torrance, Germania

Strămoşii lui  David Wagner au emigrat din Germania în Canada, apoi în Statele Unite. Bunicii lui au fost misionari creştini şi au trăit conform principiilor pe care le propovăduiau, fiind preoţi în Mexic, vreme de peste 28 de ani. Viaţa lor a fost o expresie spirituală a dragostei, devoţiunii şi compasiunii lui Dumnezeu, şi au profesat o viaţă eliberată de doctrine, concentrându-se asupra cuvântului lui Dumnezeu. În copilărie, toate acestea au avut o influenţă covîrşitoare asupra lui David Wagner, care petrecea în fiecare an patru luni alături de ei, trăind în devoţiune faţă de Dumnezeu. El a avut astfel  prilejul să-şi analizeze şi să-şi dezvolte propria comunicare cu Dumnezeu, iar ceea ce a învăţat atunci a devenit piatra de temelie pentru viitoarele sale invenţii şi învăţături. Pe latura paternă, strămoşii lui David Wagner au fost vindecători şi specialişti în cristale, vreme de trei generaţii – o tradiţie pe care el o continuă. La vârsta de şapte ani,

David Wagner a avut primul progres spiritual,

dezvoltându-şi capacitatea de a-şi auzi călăuza interioară, de a auzi ce gândesc oamenii şi de a vedea cum energia se mişcă în tot ceea ce înseamnă natură.
După ce şi-a terminat studiile academice, David Wagner s-a angajat în recent înfiinţata industrie a computerelor, unde s-a specializat în tehnologia cu infraroşii asistată de computer şi în echipamente computerizate pentru diagnosticare. În 1983, în domeniul telecomunicaţiilor începeau să se simtă efectele revoluţiei inaugurate de computere, iar David Wagner a devenit rapid un bun specialist. Abilitatea lui de a rezolva probleme şi de a crea sau inventa soluţii noi l-a ajutat să lucreze cu sateliţii din comunicaţii – a început să lucreze pentru o companie aflată pe lista Fortune 500, care lansa primul computer digital din lume. De asemenea, s-a ocupat de hardware şi software, a inventat procese noi şi a testat metode, toate acestea oferindu-i o poziţie privilegiată în cadrul companiei.

Unul dintre rezultate a fost că a inventat procesoarele de câmp electromagnetic W.E.6 şi W.E.7

Înainte de a perfecta procesul de tahionizare, W.E.7, era considerat cel mai bun neutralizator al C.E.M (câmp electromagnetic). Ulterior, discurile din bioxid de siliciu tahionizate au devenit, la nivel mondial, instrumentul principal pentru restructurarea şi eliminarea efectelor nocive produse de câmpurile electromagnetice.
Cele mai multe dintre invenţiile lui David Wagner au fost puse în practică de companiile care l-au angajat. David Wagner a inventat multe dispozitive şi procesoare. În 1990, douăzeci de ani de cercetări şi experimente au culminat cu inventarea procesului de tahionizare, care restructurează materiale naturale la nivel submolecular.
Astăzi, David Wagner este recunoscut şi apreciat ca om de ştiinţă, inventator, antreprenor, scriitor, vindecător, consilier spiritual pentru verticalizare şi pelerin pentru pace. David Wagner se află pe lista  Who’s Who of America.

În prezent, David Wagner este director executiv la Advanced Tachyon Technologies,

membru în consiliul de administraţie la WholElectric International Inc., vicepreşedinte la Peace 21, membru şi vicepreşedinte în consiliul de conducere al Global Foundation, director al Tachyon Health Center, vicepreşedinte al Essene Order of Light Inc., vicepreşedinte al Vertical Living Inc., fondator al Tachyon Institute of Integrated Sciences, educator şi consilier spiritual global.
David Wagner s-a perfecţionat şi acum predă trei niveluri la seminarul de renume mondial Quality of One şi două niveluri la seminarul pentru practicieni. De asemenea,  David Wagner instruieşte şi certifică alţi educatori inspiraţi în cadrul seminarului Quality of One şi a celui dedicat practicienilor.  David Wagner predă în mod curent în Statele Unite, Europa şi India.

Continua evoluţie a lui  David Wagner în domeniul spiritualităţii…

l-a determinat să exploreze multe metode şi filosofii. Evoluţia lui spirituală l-a ajutat să înţeleagă, cu claritate, că esenţa înţelepciunii şi adevărului lui Dumnezeu pot fi găsite numai în inimile noastre, pe măsură ce ne trezim, evoluăm şi îmbrăţişăm comuniunea noastră Divină cu tot ce există.
În România, invenţiile lui David Wagner au ajuns deja prin gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste şi remedii naturale excepţional de eficiente ca şi adjuvante în orice acţiune de prevenţie cancer, tratament cancer şi vindecare cancer, şi pe care noi vi le oferim.

Săpun Kibnabalu

Produse și instrumente tahionizate

  • Bijuterii
  • Creme, gel, ulei masaj
  • Discuri silice
  • Cocon tahionizat
  • Suplimente

… și multe altele!