Energia tahionică este sursa tuturor frecvențelor

Referitor la vindecarea tahionică, trebuie să avem în vedere câteva aspecte: energia tahionică este sursa tuturor frecvențelor; energia tahionică nu este o frecvență; energia tahionică energizează în mod direct CESO, pe când frecvențele nu fac acest lucru; și – energia tahionică conține tot potențialul întregului nostru continuum energetic.

Acestea sunt cele patru principii de bază ale vindecării tahionice. Caracterul integral face ca efectele tratamentului de vindecare prin energie tahionică să fie universal și fără efecte secundare. Nu e nevoie să știi ce frecvență e necesară, întrucât toate frecvențele există ca potențial în cadrul energiei tahionice.

Energia tahionică este neg-entropică,

adică inversează degenerarea entropică și poate să creeze doar ordine în sistem. Când se aplică energie tahionică, nu e necesar să știi când să încetezi să o mai aplici, fiindcă ea reorganizează și restructurează CESO Când CESO ajung la structura lor maximă, ele nu mai pot înainta, așa că efectul de vindecare al energiei tahionice încetează. Un beneficiu suplimentar pe care folosirea materialelor tahionizate îl are față de medicina energetică este faptul că, atunci când practicienii mențin un flux constant al energiei tahionice, prin propriile lor sisteme, se întâmplă extrem de rar ca ei să preia energiile clienților.

Deoarece tahionii nu au o frecvență specifică, ei nu sunt afectați de gravitație. Nefiind afectați de gravitație, nu au atracție gravitațională. Nicio matrice de frecvențe nu este capabilă să rețină ori să transfere energie tahionică. Ea nu poate fi transmisă cu dispozitive radionice, pentru că dispozitivele radionice transmit doar matricele de frecvențe, plus că, repetăm, tahionul nu este o frecvență și nu poate fi stocat sau transmis printr-o matrice de frecvențe. Adevărul e că nimic nu este capabil să transmită energia tahionică.

Materialele tahionizate sunt antene capabile să atragă și să concentreze energia tahionică,

extrăgând-o din omniprezenta și infinita energie a punctului zero. Este un principiu al potențialului energetic, cu totul diferit. Energia tahionică poate fi utilizată pentru a încărca, în mod direct, CESO ale oricărui sistem viu sau material, însă „încărcarea” nu e același lucru cu procesul de tahionizare.

Apa poate fi încărcată energetic,

introducând materialul tahionizat în recipient. Procedând astfel, potențialul bioenergetic al apei va crește, CESO se vor intensifica și echilibra la maximum, dar apa nu se va modifica la nivel submolecular – deci, nu se va transforma într-o antenă tahionică. Apa tahionizată este total diferită de apa încărcată energetic, pentru că a fost restructurată la nivel submolecular prin procesul de tahionizare, care durează 14 zile. Acesta transformă moleculele de apă în antene permanente pentru energia tahionică. Când sunt ingerate, ele se manifestă ca antene tahionice sub forma moleculelor de apă care se răspândesc în organism. Efectul este unul extrem de benefic, așa cum am demonstrat. Vă recomandăm, în mod insistent, să încărcați energetic apa folosind materiale tahionizate, în așa fel încât apa pe care o consumați să aibă potențialul maxim de vibrație pe care îl poate ea avea.

Cu energia tahionică, întregul complex al nivelurilor subtile și fizice din continuumul energetic primește acces la tot potențialul de care e nevoie pentru autovindecare. Pentru fiecare obstrucție energetică, pentru fiecare dizarmonie, deficit energetic sau lipsă de ordine în complexul nostru trup-minte, putem găsi soluția adecvată, cu ajutorul materialelor tahionizate. Ideea este că energia tahionică străbate continuumul energetic și reorganizează, restructurează și energizează toate nivelurile câmpurilor energetice subtile de organizare – de la nivelurile corpului subtile, până la nivel celular, la nivel de organ și țesut și, în cele din urmă, la câmpul de organizare celulară pentru întregul organism. în felul acesta, ea creează un efect vindecător multidimensional și un tratament anti-îmbătrânire. Pe măsură ce aceste câmpuri devin structurate, organismul dobândește unitate, armonie și sănătate. Așa funcționează energia tahionică. întrucât se reglează singură, vindecarea tahionică este mai ușor de învățat decât multe alte tehnici, și e incredibil de eficientă. De altfel, cursul pentru practicienii tahionici durează doar câteva zile.

Rezultatele aplicării energiei tahionice sunt întotdeauna pozitive

Deoarece complexul nostru trup-minte decide singur ce efecte permite, rezultatele aplicării energiei tahionice sunt întotdeauna pozitive. Este posibil, totuși, să aplicăm atât de mult tahion unui sistem energetic, încât el începe să funcționeze foarte bine și, deci, să se detoxifice. Când se întâmplă așa, e posibil să simțiți detoxifiere fizică și, uneori, emoțională – însă aceasta este o parte naturală a procesului de vindecare și, prin urmare, e ceva foarte pozitiv. Totuși, cei nepregătiți ar putea să o perceapă ca pe un lucru negativ. Cu toate acestea, energia tahionică creează ordine, acolo unde era dezordine și nu sunt posibile efectele nocive. Cercetările efectuate la nivel mondial au condus la rezultate care arată că energia tahionică este eficientă în proporție de 75-90%, în reducerea sau ameliorarea tuturor tipurilor de dureri fizice. Aceste rezultate sunt și mai încurajatoare, dacă ținem cont că majoritatea clienților au încercat numeroase alte modalități, înainte de a descoperi energia tahionică.