Cum ne ajută meditația Heartfulness să devenim lideri mai buni?

A deveni un lider eficient înseamnă mult mai mult decât a urma simple reguli despre ceea ce se poate face, despre ceea ce nu se poate face și despre lustruirea personalității.
Mintea, intelectul și simțul identității noastre sunt rafinate prin practicarea meditației.
O conștiință de Sine sporită, creată astfel printr-o meditație regulată, ne ajută să ne dezvoltăm într-un mod mai profund capacitatea de introspecție, care treptat devine a doua noastră natură, care ne însoțește în activitățile de zi cu zi.

Gândirea și perspectivele devin clare și coerente, nestingherite de vreun conflict interior

Adeseori liderii trebuie să ia decizii dificile, gata să își asume responsabilitatea pentru deciziile lor și în același timp să acționeze în concordanță cu un înalt nivel de etică pentru oamenii care îi urmează.
Când învățăm să ne gestionăm „Sinele” prin meditație, ridicând la maxim propriul standard și gradul de conștientizare, în mod natural se consolidează respectul de sine și capacitatea noastră de a gestiona conflictele și situațiile dificile.

Generăm în noi înșine un nivel ridicat de empatie, dincolo de simplele trăsături de personalitate asociate unui ego a-tot-știutor, transformându-ne de fapt în niște oameni mai buni.
Pe măsură ce ne lăsăm tot mai mult conduși de ghidarea noastră interioară, constatăm că nu avem prea mult a ne teme de concurență sau de vreo schimbare venită din exterior.

Prin meditație putem stabili un tipar de auto-îmbunătățire continuă, care ne determină să concurăm exclusiv cu propriul nostru nivel de excelență

Odată cu extinderea conștiinței de sine, ne simțim tentați să atingem excelența de fiecare dată în tot ceea ce facem.
Acest lucru generează condiția naturală de lider și devenim exemple de creștere și o sursă de inspirație.