Calitățile discurilor de siliciu tahionizate

DETALII: discul de siliciu Tahionizat de 4 inch a fost dezvoltat pentru o varietate de utilizări incluzând protecția împotriva câmpurilor electromagnetice, mărirea vitalității hranei și băuturilor cât și pentru îmbunătățirea somnului.

Studiile arată că Discul de siliciu Tahionizat poziționat în vecinătatea tabloului de siguranțe al casei tale, neutralizează efectele câmpului electromagnetic (EMF) și în același timp, îmbunătățește funcționarea biologică. Aceste studii fundamentale, indică cu prisosință faptul că atunci când circuitele sunt protejate de Discuri de Siliciu Tahionizate, hrana preparată cu aparatură casnică electrică, are o mai mare energie nutritivă.

Discurile de siliciu Tahionizate sunt direcționale și partea cu energie este indicată prin cuvintele „Energia curge prin această parte”. Discurile de siliciu Tahionizate sunt confecționate dintr-un dioxid de siliciu special dezvoltat pentru industria high-tech. Siliciul este un foarte bun conductor, care creează în discul de siliciu un câmp coerent de 15 picioare (450 cm) care pornește de pe suprafața care emite energia. Discurile de siliciu sunt foarte subțiri și se pot sparge cu ușurință. Din acest motiv ele au fost laminate. În cazul în care se vor sparge, folia de plastic va menține toate elementele împreună și discul va rămâne complet utilizabil și eficient. Este foarte important să păstrați discul de siliciu în elementul de plastic laminat.

ACȚIUNE: Discurile de siliciu Tahionizate pot fi utilizate pentru o varietate mare de scopuri. Utilizati-l lângă tabloul electric al locuinței, pe calculatoare, frigidere, televizoare și laptop-uri. Încărcați apa pe care o beți, suplimentele nutritive, fructele, legumele și cerealele cu discurile de siliciu Tahionizate și în felul acesta le veți creste potențialul nutrițional. Le puteți pune de asemenea în gradină și veți observa cum plantele vor fi mai mari și mai sănătoase, iar producția de legume și flori, va fi mai mare. Multa lume le utilizează pentru a avea un somn mai bun pe timpul nopții și/sau pentru a-și înfrumuseța visele.

Discurile de siliciu Tahionizate se pot utiliza:

Lângă tabloul electric

  1. Deschideți capacul cutiei de la tabloului de siguranțe electrice
  2. Utilizați orice tip de bandă adezivă cu care să fixați discul de siliciu Tahionizat pe capacul tabloului electric, având partea pe care scrie „Energia curge prin aceasta parte” îndreptată către fața ta. Când vei închide capacul tabloului electric, partea energizată a discului va fi îndreptată către circuitul de siguranțe.
  3. Discul de siliciu Tahionizat va acoperi 80% din suprafața sigurantelor tabloului electric, asigurând astfel protecția.

La calculatoare

Este recomandat să utilizați discurile de siliciu Tahionizat chiar dacă aveți un disc similar fixat în preajma tabloului electric. Fixați discul de siliciu Tahionizat pe suprafața carcasei din spatele monitorului computerului cu partea pe care scrie „Energia curge prin aceasta parte” îndreptată către spatele monitorului.

La frigidere

Plasați discurile de siliciu Tahionizate sub sertare frigiderului cu partea pe care scrie „Energia curge prin această parte” îndreptată către partea superioara a frigiderului. Plasându-le sub sertare, în mod normal situate în partea de jos a frigiderului, energizați în acest fel tot ceea ce se afla în fața discurilor, radiind bioenergie către toate fructele, legumele și tot ceea ce se afla în raza distanței de 45 cm.

În preajma apei potabile

Plasați un bidon de apă potabilă peste un disc de siliciu Tahionizat și în aproximativ 5 ore apa va fi încărcată la potențial maxim. Aceasta apă este ideală pentru băut și pentru udatul plantelor.

Îmbunătățirea somnului

Fixați cu o bandă sau orice alt adeziv temporar, pe perete sau pe tăblia de la capătul patului, cu partea pe care scrie „Energia curge prin această parte”, către cap. Este ideal a fi plasat la 15 cm, deasupra sau dedesubtul nivelului capului, astfel încât energia să se scurgă către câmpul  energetic și mai puțin către corpul fizic. Există multe relatări despre amintirea în totalitate a viselor și o mai bună calitate a somnului utilizând discurile de siliciu Tahionizate pe timp de noapte.

În grădină

Plasați discul de siliciu Tahionizat în pământul din grădină, la începutul unui rând cu partea pe care scrie „Energia curge prin această parte” îndreptată către lungimea rândului. Această poziționare energizează circa 45 cm de pământ ajutându-l să producă plante mai puternice și mai sănătoase, ducând totodată la creșterea productivității plantelor și legumelor.

Săpun Kibnabalu

Dimensiuni

Discurile de siliciu Tahionizate sunt disponibile în dimensiuni de 10 cm și 15 cm și pot fi livrate la bucată sau în pachete de 3 bucăți.

Contraindicații

Nu sunt.