Categorie: Recomandări produse

Spirulină tahionizată 200 tablete

Spirulina tahionizată este o hrană cu un conținut incredibil de dens de nutrienți, conținând aproape fiecare nutrient necesar susținerii vieții, mai puțin apa. Acest organism minuscul, compus în cea mai mare proporție din proteine, furnizează acizii grași esențiali foarte rari, carbohidrați energizanți unici, vitamine importante și minerale naturale. Este un amplificator natural al imunității cu o abundență de compuși fito-chimici, antioxidanți, carotenoizi, beta-gluconoizi și sulfolipide.

Read More

Kit echilibrare chakre

Kit-ul de echilibrare a chakrelor vine cu 7 celule energetice tahionizate™, colorate corespunzător fiecăreia din cele 7 chakre, o mică pungă pentru a ține împreună celulele energetice și un card de instruire care poziționează corect celula energetică, cu fața către creștetul capului, în timp ce sunteți întins la orizontală.

Read More

Centura tahionizată Ultra Liberty

Centura tahionizată Liberty este folositoare mai ales pentru durerile de spate și dezechilibrele abdominale. Centura tahionizată Liberty poate fi folosită de asemenea în mașină, pe scaunele obișnuite sau pe cele cu rotile, pe paturi etc. Sportivii apreciază foarte mult aportul suplimentar de energie pe care centura îl aduce în timpul antrenamentelor lor, îmbunătățindu-și astfel rezistența și performanțele.

Read More

UltraCoconul tahionizat

UltraCoconul tahionizat acționează asupra Câmpurilor Energetice Subtile de Organizare (CESO) de la nivel fizic și non-fizic. Acesta este considerat a fi unul dintre cele mai eficiente instrumente pentru echilibrarea corpului, mintii și a spiritului din toate câte s-au dezvoltat vreodată!

Read More
Loading

Calea Naturală

Hrana vie

Ganoderma

Energie Tahionică

Apa alcalină

Chen Taijiquan

Chen Taijiquan

Biofarmland

Biofarmland

Heartfulness

Heartfulness

Librărie Spirituală

Librărie Spirituală