Descoperirea energiei libere și a potențialului ei uluitor a început cu invențiile revoluționare ale lui Nikola Tesla (1856-1943)

În 1931, „transformatorul de energie” a lui Tesla a alimentat un „Pierce Arrow” (un automobil foarte greu și luxos), până la viteza de 80 mile pe oră, pe durate lungi de timp. Tesla a inventat o alternativă pentru generatoarele de curent alternativ. Problemele legate de combustibilii minerali puteau fi rezolvate încă de la începutul anilor 1930 dacă mediul politic și de afaceri ar fi fost receptiv. El reușea oare să acceseze energia tahionică? S-ar putea să nu aflăm niciodată.

Un alt pionier în cercetările legate de energia liberă era Dr. T. Henry Moray, care a reușit să dezvolte un transformator care avea doar 28 kg greutate și avea o capacitate de 50kw. În momentul prezentării invenției la oficiul de brevetare, s-a confirmat că funcționează și că generează 50kw putere fără nici o sursă de energie vizibilă. Totuși, deoarece sursa de energie era invizibilă și de nedescoperit, cererea pentru brevet i-a fost respinsă. Cu toate că această întâmplare sună ca dintr-o comedie, chiar s-a petrecut. Ca și Tesla înaintea lui, Moray a fost oprit de forțe politice și economice puternice, dar cu viziuni înguste.

Era tahionică a început

Prin cercetarea energiei libere, știința a afirmat – după care s-a și dovedit indirect – existența energiei tahionice.

Astăzi, cu toții recunoaștem potențialul ei. Cu toată opoziția, era tahionică a început. În 1966, Gerald Feinberg a definit energia tahionică fiind ”o particulă subatomică, mai rapidă decât lumina”, pentru a unifica viziunea lumii științifice și terminologia științifică referitoare la energia care este mai rapidă decât lumina.

Transmitem mulțumiri și recunoștință diferiților oameni de știință, din trecut și din prezent, care au asigurat fundația acestei noi ere, și au pavat astfel drumul erei tahionice.

Problema nu mai constă în dovedirea existenței energiei tahionice. Problema reprezintă utilizarea acestei energii. Mulți cercetători recunoscuți au lucrat în acest domeniu, cu diferite rezultate. Ceea ce acești cercetători încercau și încearcă să realizeze este conversia energiei tahionice în energie electrică utilizabilă.

David Wagner are o viziune diferită despre utilizarea energiei tahionice

Viziunea lui este recunoașterea clară a faptului că, conversia energiei tahionice în energie electrică utilizabilă, nu ar rezolva de fapt criza în creștere a acestei planete, deoarece aceasta nu este o criză de energie, ci de conștiință.

David și-a dat seama că orice se dezvoltă din domeniul câmpurilor tahionice și realizările sale în fizica aplicată, sunt direct responsabile pentru procesul de tahionizare, care restructurează anumite materiale la nivel submolecular, creînd antene tahionice permanente. Abilitatea lui de a utiliza energia tahionică și abilitatea lumii științifice de a dovedi rezultatele sunt direct responsabile pentru revoluția care a afectat peste 55 de țări până acum. Inovația tahionizării folosește potențialul infinit al energiei tahionice aducând beneficii vieții pe pământ și ajută la elevarea conștiinței. Asta era opera vieții lui.

Invenția lui, procesul de tahionizare și seminarul „Quality of One” au schimbat modul de a privi și de a trăi viața pentru mii de oameni. Pentru a înțelege pe deplin această revoluție, ar fi util să înțelegem relevanța tahionilor, în vindecarea științifică și după aceea în cea holistică.

Procesul de tahionizare al D-lui D. Wagner este 100% brevetabil

Totuși, după lungi deliberări a luat decizia de a ține dreptul de proprietate asupra acestui proces. El presupune că acest lucru a salvat milioane de dolari din procese legate de drepturile de autor și a urmărit în mod consecvent păstrarea prețurilor materialelor la un nivel cât mai scăzut posibil. Mai mult, cu excepția bijuteriilor de aur și a conversiilor valutare (datorate fluctuațiilor dolarului si ale aurului), Advanced Tachyon Technologies nu a crescut niciodată prețul la instrumentele tahionizate.

Deoarece procesul este patentat, există o limită a ceea ce poate fi discutat. Nu o să fie toți satisfăcuți în nevoia de a înțelege complet procesul de tahionizare. Cu toate că nu putem să destăinuim cum funcționează procesul de tahionizare, putem să vă spunem ce nu este. Procesul de tahionizare nu este un proces de manipulare sau transfer de frecvență sau rotații. Nu este o tehnologie de bobină de înaltă frecvență. Nu este un transfer radionic sau SE5. Tahionizarea nu folosește geometrie sacră pentru a încărca produsele, nici nu necesită rugăciune sau meditație. Nu este o tehnologie bazată pe fotoni. Tehnologia nu folosește cristale sau procese orgonice. Nu folosește magneți. Nu este deloc sensibil la cel care operează.

Ceea ce este procesul de tahionizare, este un cadou pentru planetă

A schimbat și ajutat evoluția și vindecarea tuturor celor care au găsit-o. Crează armonie din dizarmonie. Are potențialul de a readuce planeta și locuitorii ei la sănătate, armonie și unitate.

Utilizarea produselor tahionizate în mod normal are ca rezultat o dezintoxicare naturală, o asimilare crescută a vitaminelor și mineralelor disponibile, energie crescută în activitățile fizice, o conștiență crescută asupra energiilor subtile, îmbunătățirea funcționării creierului și a circulației, îmbunătățire excepțională în activitățile atletice și regenerarea mușchilor. Atunci când atleții folosesc aceste produse, observă o scădere semnificativă a oboselii, permitând creșterea performanțelor. Pentru a înțelege cum funcționează tahionii, trebuie să începem cu explorarea secretelor universului și a naturii ei.

Fizica tahionilor

În fizica cuantică, energia care umple cosmosul este numită „energia punctului zero”. Această energie este fără formă, omniprezentă și mai rapidă decât viteza luminii. Este de o inteligență infinită și conține tot ce este necesar pentru a crea forma perfectă. Nu are rotație, frecvență sau oscilație. Nu are forță gravitațională. Energia tahionică este omniprezentă, fără limite și are tot potențialul pentru a crea forme perfecte în univers. Ca și energia punctului zero, nu are rotație, oscilație sau frecvență și nu este afectată de gravitație. Diferența reală între energia tahionică și energia punctului zero este că energia tahionică are formă.

O analogie simplă s-ar vedea dacă ne-am gândi la ocean în toată vastitatea sa. Oceanul conține un număr infinit de picături în ea, și cu toate acestea, ca și energia punctului zero, este fără formă. Dacă ai scoate o picătură din ocean, această picătură ar conține toate caracteristicile oceanului, dar acum ar avea formă. La fel și energia tahionică conține tot ceea ce există în energia punctului zero, dar are formă. Condensarea energiei punctului zero în energie tahionică este începutul continuumului energetic, care este responsabil în mod direct pentru toate formele de pe planetă.

Următorul pas în acest continuum energetic este cel mai bine descris cu termeni simplificați din fizică

Pentru această descriere o să studiem ca și exemplu, interacțiunea energiei tahionice cu particulele din familia Lepton. Prima particulă elementară din familia Lepton este un pion. Pionul există sub viteza luminii și are o orbită complexă, care se poate calcula matematic, pe care o numim Câmpul Energetic Subtil de Organizare – CESO (Subtle Organizing Energy Field). Aceste CESO există chiar sub viteza luminii și sunt direct responsabile pentru convertirea energiei tahionice în frecvențe necesare pentru a evolua, organiza și crea forma perfectă. Desigur toate formele includ diferite frecvențe. CESO-urile convertesc energiile tahionice în frecvențele specifice necesare pentru forma specifică fiecărui CESO. În cazul studiat, CESO pe care îl examinăm, ține pionul pe orbita lui. CESO-ul pionului, care se află chiar sub viteza luminii interacționează cu tahionii care au viteză supraluminică. Pe măsură ce tahionul este convertit de către CESO la frecvența pionului, pionul evoluează instant într-un muon. Muonul nou are o orbită care este de 10 ori mai mare decît cea a unui pion. CESO-ul muonului se află tot sub viteza luminii. Pe măsură ce CESO-ul muonului interacționează cu tahionul, orbita se extinde încă o dată, și muonul evoluează instant într-un electron. Acest electron nou are o orbită care este de 207 ori mai mare decât cea a muonului. Acest proces continu al CESO-ului de a converti tahionii în frecvențele necesare nu se oprește aici, ci continuă pe toată această cale a continuumului energetic. Continuă până când, până la urmă forma perfectă este atinsă, fie o ființă umană, fie orice formă pe care o cunoaștem. Energia tahionică este energia de legătură a universului și este responsabilă pentru crearea tuturor formelor de pe această planetă. Energia tahionică este elementul cheie în curgerea energiei de la infinitul fără formă, până la forma perfectă. Acesta este continuumul energetic.

Ca la orice formă într-un univers sub viteza luminii, CESO nu poate depăși viteza luminii

Acesta este un punct foarte important. Lumea noastră este o lume a formei și din această cauză, singura cale pentru lume de a crea o legătură cu energia puctului zero este prin energia tahionică. Energia tahionică conține în ea tot potențialul necesar pentru a crea continuumul energetic perfect în fiecare formă individuală de viață. Tot ceea ce se petrece în corpul uman de exemplu, există într-o formă perfectă în energia tahionică. Un exemplu excelent pentru acest lucru este regnul animal. Putem vedea că acele animale care nu au căzut sub influență umană în nici un aspect, trăiesc o viață complet sănătoasă. Mamiferele de exemplu au o durată de viață care este de șapte ori perioada lor de creștere. Pentru oameni, asta ar însemna 140 de ani de viață perfect sănătoasă. Din cele 40.000 de boli cronice și degenerative care sunt cunoscute în medicina umană, doar câteva sunt cunoscute în cadrul animalelor sălbatice. Aceasta pentru că animalele sălbatice nu au capacitatea de a bloca continuumul energetic și să creeze astfel deficiențe și boli. Firesc, natura este aproape perfectă și astfel este și caracteristica energiei tahionice. Continuumul energetic este curgerea continuă a energiei, de la energia nelimitată a punctului zero, contractându-se în forma ei tahionică cu viteză supraluminică. Tahionul apoi interacționează cu CESO, care îl convertește la frecvența CESO, creând în final matricea energetică din care toate formele fizice sunt create. Continuumul energetic se întinde de la expansiunea infinită fără formă la contracția formei finite.

Odată ce înțelegem că acest continuum există, și modul în care ea funcționează, putem înțelege efectele blocajelor în curgerea energiei în proces.

Din punctul de vedere al vindecării holistice, vindecarea este o vindecare integrată la nivel fizic, emoțional, mental și spiritual. Evoluăm pe o spirală ascendentă continuă de ordine și apoi haos, spre un nivel mai înalt de ordine prin haos și boli, spre nivele și mai înalte de ordine. Haosul este o treaptă de la un nivel de ordine spre unul mai înalt. Toată lumea experimentează acest lucru, chiar dacă nu este conștientă de asta. Fiecare nivel nou de ordine este un nivel nou de sănătate. Energia tahionică este cheia către trecerea prin haosul și stresul vieții cotidiene, creând o nouă ordine și calitate a vieții.

Obiectele tahionizate ne ajută în mare măsură să facem mișcarea mult mai rapid

Utilizarea tahionilor prezintă nu numai un model holistic de vindecare ci și un proces prin care ne putem apropia de o sănătate radiantă și de comuniune cu Tot ceea ce Există.

Energia tahionică: o paradigmă nouă în vindecarea holistică. Sănătatea, armonia și vindecarea holistică a corpului, emoțiilor, a nivelelor mentale și spirituale sunt toate bazate pe o sursă de energie care este indispensabilă existenței noastre. De aceea, vindecarea la orice nivel depinde de conectarea la această energie primordială, care este sursa existenței. De la întreținere și întinerire până la cele mai adânci nivele ale vindecării holistice, toate sunt posibile prin abilitatea noastră de a ne conecta la sursa de energie care crează și energizează forma existenței materiale așa cum o cunoaștem.

Ca să putem aprecia și înțelege cu adevărat principiile vindecării prin tahioni, ne este de mare ajutor să revedem pe scurt teoriile vindecării vibrațională din medicina holistică.

Abordarea vibrațională include terapii ca: terapia orgonică, terapia cu câmpuri magnetice, radionică, biorezonanță, energia fotonică, homeopatia, vindecarea prin geometria formelor sacre, cristale, cromoterapie, elixire din flori și pietre prețioase, terapia sunetelor, bobine opuse, lucrul cu ioni negativi sau neutrino, cuarț sau alte particule și frecvențe care sunt complicate prin oscilări individualizate și prin rotații spre stânga sau dreapta, negativ, pozitiv sau neutru. Toate aceste metode se bazează pe un singur principiu. Înăuntrul continuumului energetic din corpurile noastre subtile se pot manifesta blocaje la orice nivel de frecvență. Aceste blocaje cauzează problemele de sănătate.

Aplicate în mod adecvat, utilizarea energiilor de diferite frecvențe poate duce la rezultate excelente, dacă cineva știe cu ce frecvență are de-a face și în ce măsură trebuie aplicată frecvența respectivă. Totuși, toate aceste metode au trei impedimente inevitabile:

 1. Efectele energiei cu o frecvență specifică, cum sunt cele folosite în medicina vibrațiilor, sunt limitate la acea frecvență. Energia fotonică de exemplu este descrisă ca fiind pachet de energie de lumină. Oamenii de știință folosesc acest concept să facă referire la lumină sub aspectul de particule. Fotonii sunt asociați cu o undă electromagnetică de o frecvență definită. Frecvența este între 4-65 micrometri. În momentul de față există un singur echipament, care emite energie fotonică din spectrul infraroșu la lungimea de undă 4-16 micrometri. Aceasta este o bandă îngustă din totalul posibilelor frecvențe ale energiei fotonice. Această bandă îngustă de frecvențe corespunde cu o frecvență în corpul energetic. Dacă ar exista un blocaj pe această frecvență energetică, ar însemna o deficineță energetică între nivelul blocat și corpul fizic. Dar ce se întâmplă dacă blocajul se află între 18-35 micrometri? În acest caz, aplicarea acestei energii fotonice ar putea avea ceva influență indirectă dar cu siguranță nu ar putea elimina blocajul, nici să reconecteze sistemul la continuumul energetic. Deci după cum vedeți, unul din impedimentele semnificative al medicinei energetice este că trebuie să știi exact la ce frecvență este blocajul pentru ca să poți aplica frecvența potrivită.
 2. Toate metodele terapeutice subtile, în afară de tahioni, sunt doar frecvențe izolate din întreg. Accesarea spectrului complet de frecvențe și de informații pentru a curăța întregul sistem și de a restaura funcționalitatea continuumului energetic poate fi dificilă dacă utilizăm o abordare pe o singură frecvență, deoarece oamenii au blocaje multiple la diferite frecvențe.
 3. De asemenea, energiile de o anumită frecvență pot avea și efecte distructive. Există două motive pentru aceasta:
  1. excesul unei frecvențe de energie poate fi la fel de dăunător ca și deficiența energetică
  2. deoarece o frecvență nu are inteligență, determinarea frecvenței necesare și a duratei de expunere rămâne la atitudinea, înțelepciunea și specializarea utilizatorului. Un exemplu foarte simplu ne poate ajuta să înțelegem ideea. Soarele este o sursă magnifică de energie fotonică. O expunere de aprox. 20-30 minute pe zi este necesară pentru o sănătate optimă. Totuși, aceeași minge de energie fotonică o să te prăjească dacă ești expus 4 sau 5 ore. Motivul este că energia fotonică, ca și orice frecvență, nu are inteligență și nu știe când să pornească sau când să se oprească. Deci ține de utilizator să decidă când să oprească expunerea, plecând de la soare. Alt exemplu este expunerea la energia magnetică. Este cunoscut de exemplu că magneții lucrează la o anumită frecvență, având efecte diferite la polii de nord și de sud. Polul sud este activator. Dacă este utilizat prea mult, poate crea o hiperactivitate în sistem și să dăuneze. De exemplu Dr. Cousens, M.D., autorul cărților „Spiritual Nutrition and the Rainbow Diet”, „Sevenfold Peace”, „Conscious Eating”, director al Centrului de reîntinerire Copacul Vieții, a demonstrat prin experimente clinice că la persoanele care utilizau saltele magnetice le-a crescut tensiunea arterială, care totuși s-a redus în momentul în care li s-a recomandat să nu mai folosească saltelele magnetice. Aceasta se poate petrece deoarece magneții funcționează pe o anumită frecvență și intensitate, dar nu au inteligența de a ști când să se oprească din a emite.

Energia tahionică este total diferită de acestea.

Tahionii nu sunt o frecvență, nici măcar o abordare legată de frecvențe

Frecvența, oscilațiile sau rotirile nu există la nivelul la care operează tahionii – peste viteza luminii. Efectele lor sunt reglate de inteligența internă a CESO-urilor. Când tahionii sunt aplicați pe o suprafață, CESO-urile convertesc în ceea ce au ele nevoie pentru a se restaura la echilibru și ordine perfectă. Tahionii nu vindecă, mai degrabă furnizează energia pentru corp de a se vindeca singur.

Aceste exemple simple sunt menite să vă arate dificultățile inerente în terapiile orientate pe frecvențe și asupra rezultatelor controversate obținute prin ele. Utilizarea energiei tahionice este un avantaj uriaș deoarece reduce la zero efectele secundare nedorite. De aceea putem spune sincer că energia tahionică este ceva total diferită și nu poate fi comparată cu nici o altă formă de medicină energetică sau amplificatoare subtile.

Viață fericită ca superconductor

Tahionii sunt legătura evidentă între existența formelor și existența fără forme și ne oferă posibilitatea de a deschide o cale către tot ce există.

Un alt aspect minunat al utilizării energiei de la sursă este că nu avem de-a face cu efecte secundare nedorite. Chiar dacă aplicăm atât de multă energie încât anumite părți ale corpului experimentează un proces de vindecare foarte rapid și foarte puternic, iar alte părți nu țin pasul, asta nu o să fie o problemă. Energia tahionică generează câteodată efecte de detoxifiere și vindecare, care pot fi copleșitoare pentru scurte perioade de timp, dar nu o să fie rezultate negative niciodată. Energia tahionică este de asemenea liberă de această a doua limitare. Nu necesită prea multe cunoștințe și experiență pentru a aplica energia tahionică în mod corect, deoarece, oricum, corpul nostru răspunde de procesul de vindecare. Nu o aplicăm forțat pentru un anumit efect, ci mai degrabă lăsăm corpul să producă efectele ei vindecătoare. Energia tahionică este un simplu catalizator pentru acest proces de autovindecare.

Cândva știința și spiritualitatea s-au separat, fiecare urmându-și calea către sursa existenței. Tahionii sunt o energie sinergică, reunind calea științifică și cea spirituală. Descoperirea potențialului nostru spiritual, a aduce armonie în toate aspectele vieții noastre și restabilirea unei sănătăți radiante sunt scopuri firești. Realizarea acestor scopuri depinde de cât de bine reușesc câmpurile noastre subtile energetice de organizare să convertească tahionii în diferitele frecvențe care curg prin toate nivelele subtile ale ființei noastre și până la urmă în corpul nostru fizic. Nu este nevoie să devenim ceva ce nu suntem cu adevărat. Putem deveni în schimb „superconductori”. În știință, un superconductor este un material care nu opune nici o rezistență curgerii energiei. Ceea ce încercăm să facem în scopul unei sănătăți optime este de a crea corpuri spirituale, mentale, emoționale și fizice care să fie superconductori, care nu opun nici o rezistență curgerii energiei cosmice care vine în viața noastră prin continuumul energetic. Din punct de vedere spiritual ne dăm seama că suntem co-creatori în ceea ce privește starea noastră de sănătate. În măsura în care nu creăm nici un blocaj în curgerea energiei prin sistemul nostru, potențialul nostru spiritual se poate dezvolta. Suntem în stare să creăm sănătate radiantă în viețile noastre și implicit nivele mai înalte ale bucuriei. Ca și superconductori ajungem spre o stare de sănătate optimă și cel mai înalt nivel de ordine în procesul ordine – haos – ordine. Asta se petrece dacă începem să curățăm toate blocajele cu tahioni. Fiecare blocaj eliminat sporește bucuria energiei cosmice care curge prin noi. Putem să simțim acest lucru în mod direct. Așa cum experimentăm asta în mod repetat (după care experimentăm energia divină care ne umple în mod constant cu bucurie, pace și mulțumire) începem să înțelegem că suntem această energie divină.

Avem alegeri în viață pe care suntem obligați să le facem. Alegem oare să creăm un stil de viață, un regim, un mod de a fi în lume care ne ajută să devenim superconductor? Sau alegem să ignorăm legile naturii și cele divine, creînd practic mai mult haos, entropie și degenerare în viețile noastre? Cum facem aceste alegeri? Este pur și simplu o alegere conștientă sau sunt alți factori care influențează aceste decizii de îmbunătățire sau degradare a vieții? Ce ne determină să alegem să devenim mai mult sau mai puțin un superconductor al continuumului energetic? Răspunsul există într-un moment al adevărului.

Momentul adevărului

În teoria ordinii/haosului există un termen numit punct de răscruce sau de bifurcatie. Acesta este punctul copleșitor, punctul sau momentul adevărului în care corpul ori se strică, de exemplu manifestă boala, sau există o mișcare spre o sănătate mai bună, ridicând corpul spre un nivel mai înalt al ordinii. În trecut, modul în care reacționează corpul la această răscruce, era un mister – se îndreaptă către ordine și sănătate sau petrece un timp nedefinit în haos și boală? Astăzi prin descoperirile legate de tahioni avem un mod de a influența direcția către care un sistem se îndreaptă. Energia tahionică echilibrează și energizează CESO-urile care definesc sistemul. În acel moment al adevărului când apare o răscruce, o glandă, un organ sau sistem poate să facă saltul spre o stare mai înaltă de ordine, evoluînd astfel prin punctul de răscruce la un nivel mai înalt al ordinii. Când un sistem trece print-un punct de răscruce, și CESO-ul sistemului este energizat și echilibrat cu energie tahionică, sistemul se va îndrepta către sănătate. În 1990 David Wagner a dezvoltat mijloace și tehnici specializate care pot crea un punct de răscruce într-un sistem pe durata unui tratament administrat de către un Practicant Tahion. Prin aplicarea avansată a mijloacelor tahionizate și reconectarea sistemului la continuumul energetic, practicantul pregătit este capabil să ajute complexul corp-minte-spirit să se îndrepte către un nivel mai înalt de ordine și sănătate.

Însă nu este nevoie să fii un practicant specializat pentru a trăi experiența de îmbunătățire a vieții cu ajutorul energiei tahionice. Oricine poate începe să beneficieze de aceste mijloace pur și simplu prin furnizarea de energie tahionică într-un loc definit. Orice frecvență care este necesară este convertită în energie biologică de CESO astfel încât corpul poate să se vindece singur. Un exemplu simplu.

„Acum opt săptămâni mi-am scrântit glezna, suferind o rană care se umflase, se făcuse vânătă și mă durea, ajungând să nu mai suport greutate pe gleznă. Un chirurg ortoped mi-a examinat glezna, mi-a sugerat să fac raze, deoarece după cât era de vânătă era convis că mi-am fracturat glezna. Rezultatele razelor mi-au ieșit negative. O asemenea rană în mod obișnuit ar dura două-patru săptămâni să se vindece pentru a putea să suport greutatea în mod confortabil și complet. După două zile de utilizare a benzilor tahionice pentru sport, umflătura era complet dispărută și eram în stare să sar cu glezna mea rănită, fără nici o durere!”, scrie Cristina Cummings, M.D. Boala sau dizarmonia sunt blocaje în curgerea energiei prin continuumul energetic. Un blocaj în corpul emoțional, de exemplu, ar crea o deficiență energetică până în corpul fizic. Cineva ar putea trăi experiența acestui blocaj ca o posibilă durere în zona lombară. Această durere de spate va continua să crească până când există blocajul. Rezultă că acest blocaj este cel care trebuie eliminat. Blocajul este definit în principiu, ca o dezordine sau haos în continuumul energetic, cauzând o deficiență energetică. Blocajul poate fi fizic, mental, emoțional sau chiar spiritual. Aceste blocaje sunt direct responsabile pentru deficiențele energetice care crează haos, dizarmonii și boală în corpul fizic. Energia tahionică fiind sursa energiei care organizează și susține energetic CESO-urile, furnizează potențialul de a elimina aceste blocaje, restabilind echilibrul energetic. Energia tahionică crează un efect antientropic, organizează ceea ce este dezorganizat. Tahionii realiniază și restaurează CESO-urile la starea lor naturală de armonie și echilibru, astfel creînd sănătate.

Cercetările au demonstrat procesele de tahionizare. Posibilitățile de echilibrare a lumii noastre sunt chiar infinite. Deoarece suntem devotați în a vă furniza cele mai bune mijloace posibile, vă oferim de asemenea posibilitatea de a avea obiecte și articole personalizate.

Lumea a început să îmbrățișeze viitorul și multe companii de peste tot din lume, incluzând Statele Unite, Japonia, Germania și Anglia folosesc programul nostru comun „Heal the Planet”. Acest program permite tahionizarea produselor altor companii sau produselor speciale tahionizate în producerea altor produse care vor ajuta la vindecarea planetei. Un exemplu simplu este Vita-Pur, o băutură cu enzime vii, derivată din ciupercile Kombucha, crescute într-un câmp tahionizat, special creat. Această băutură europeană de asemenea conține apă tahionizată. Alt exemplu este Phone Cell, care a fost special dezvoltată într-o colaborare cu Japonia și Germania pentru a elimina efectele negative a telefoanelor celulare. Prin aceste colaborări, pot fi create produse noi prin companiile care sunt aliniate spre progres. Dacă aveți o idee de care ar putea beneficia lumea, vă rugăm să ne contactați.

La un nivel cosmic, când privim structura energetică completă a corpului, minții, spiritului și complexului emoțional, racordarea la energia tahionică îmbunătățește conexiunea noastră cu continuumul energetic la cel mai înalt nivel. Racordarea ultimă îmbunătățește comuniunea cu divinul. Atunci când suntem racordați sau aliniați cu energia tahionică într-un mod particular care ne face energiile cosmice mai accesibile, este mai mare probabilitatea ca să alegem vindecarea atunci când ajungem la punctele de răscruce. Energia tahionică are potențialul de a echilibra nu doar în interiorul microcosmosului, ci și să ajute la restabilirea legăturii corpului, minții și spiritului cu macrocosmosul.

Rezumat

Tahionii sunt o cheie pentru vindecare:

 • Energia tahionică este sursa tuturor frecvențelor.
 • Energia tahionică nu este o frecvență.
 • Energia tahionică energizează direct CESO, pe când frecvențele nu.
 • Tahionii conțin întregul potențialul al continuumului nostru energetic.
 • Aceste patru afirmații sunt principiile de bază a vindecării tahionice. Acest întreg face ca efectele vindecării cu energie tahionică să devină universale. Energia tahionică poate doar să creeze ordine în sistem și reorganizează și restructurează Câmpurile Energetice Subtile de Organizare (CESO).

Materialele tahionizate sunt antene permanente, capabile să focalizeze energia tahionică. Cu energia tahionică tot complexul de nivele fizice și subtile ale continuumului energetic pot avea acces la tot potențialul necesar pentru vindecare. Pentru orice blocaj energetic, dizarmonie, deficiență energetică sau absența ordinii în complexul corp-minte, putem găsi soluția viabilă prin energia tahionică. Deoarece decizia schimbărilor aparține complexului corp-minte, rezultatele aplicării energiei tahionice sunt totdeauna pozitive. Este posibil să aplici atât de multă energie tahionică sistemulul nostru energetic încât acesta să înceapă un proces de detoxifiere. Dar, amintiți-vă: energia tahionică creează ordine din dezordine, astfel că efectele dăunătoare nu sunt posibile…

Dovada clară este că tahionii țin de tehnologia viitorului. Ei oferă posibilitatea de a evolua prin haos într-un nou nivel de ordine. O să ne eleveze conștiința și o să ne redea echilibrul de a avea viziunea lăuntrică pentru a crea pace. Adevărul este că tahionii nu pot schimba lumea, dar noi ca și indivizi putem. Noi știm că încă nu este târziu. Dacă fiecare dintre noi am putea găsi acel loc plin de iubire, pace și echilibru pe care tahionii îl aduc în viața noastră, atunci am putea să schimbăm lumea.

Pacea să domnească pe Pământ

În România, invențiile lui David Wagner au ajuns deja prin gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste și remedii naturale excepțional de eficiente ca și adjuvante în orice acțiune de prevenție afecțiune, tratament afecțiune (cancer și orice altă boală) și vindecare afecțiune (cancer și orice altă boală), și pe care noi vi le oferim.

Săpun Kibnabalu

Produse și instrumente tahionizate

 • Bijuterii
 • Creme, gel, ulei masaj
 • Discuri silice
 • Cocon tahionizat
 • Suplimente

... și multe altele!