Tachyonized Sports Wrap – Like an Ace Wrap On Tachyon

Fașa sportivă tahionizată energizează CESO-urile, ajutând astfel zona rănită să se reintoarcă la starea sa naturală de echilibru.

Folosirea fașei sportive tahionizate se poate dovedi a fi o excelentă măsură preventivă deoarece purtarea acesteia crește vitalitatea zonei prin energizarea CESO-urilor și permite corpului să-și maximizeze starea optimă de sănătate în zonă. Păstrând zona într-o stare de sănătate optimă, minimizați potențialele răni și dezechilibre. Dacă un dezechilibru a apărut deja, fașa tahionizată va ajuta la restabilirea echilibrului pierdut. Trebuie să purtați fașa sportivă cât mai mult timp posibil, 24 de ore pe zi, până la dispariţia simptomelor. Dacă acestea revin, pur și simplu reaplicați până când simptomele dispar. Uneori este necesar să treacă un anumit interval de timp pentru ca țesuturile să se restructureze complet, iar simptomele să dispară.

Folosiți fașa sportivă tahionizată în caz de:

  • dureri sau febră musculară,
  • luxație
  • sau pentru susținerea oricărei zone în care doriți să direcționați energia tahionică.

Se poate folosi și preventiv, în cazul executării unor mișcări repetitive care solicită o anumită zonă a corpului sau pentru activitățile sportive. Atleților profesioniști le place să folosească fașa atât pentru a preveni rănile, cât și pentru a facilita vindecarea, în cazul în care rana sau durerea a apărut deja.

Fașa sportivă tahionizată s-a dovedit de asemenea valoaroasă în domeniul echitației, ca o măsură preventivă împotriva rănilor și pentru ușurarea rapidă a durerilor incheieturilor.

În majoritatea cazurilor, este indicat să fie folosită împreună cu:

Sunt confecționate dintr-un material special conceput să-și păstreze elasticitatea și pot fi spălate fără grijă în apă fierbinte. Când totuși se întind prea tare, spălați-le pur și simplu cu apă fierbinte și uscați-le într-un uscător fierbinte și vor reveni la elasticitatea inițială.

Toate fașele tahionizate au lungimea de aproximativ 3 m și se pot întinde până la aproximativ 5 m.

Săpun Kibnabalu

Toate fașele tahionizate au lungimea de aproximativ 3 m și se pot întinde până la aproximativ 5 m.

Sunt disponibile în trei variante de lățime:

  • 5 cm – recomandată pentru încheietura mâinii și gleznă
  • 9 cm – recomandată pentru genunchi, umeri și coaste
  • 20 cm – recomandată pentru zona lombară, șold și pentru toate suprafețele mari