Categorie: Hrana Vie

Cine se alimentează mai sănătos?

Nutriționiștii spun că cea mai mare parte a grăsimilor consumate ar trebui să provină din acizi grași mononesaturați, mai precis din acidul oleic, care reprezintă 70-80% din grăsimile din măsline și avocado și aproximativ 50-60% din uleiul de rapiță.

Read More

Refacerea potențialului structural și energetic prin hrana vie

În timpul unor cure de dezintoxicare, organismul este supus la niște eforturi considerabile, în care toată energia acestuia este canalizată înspre lupta cu boala. Naturiștii insistă asupra unei perioade de reîncărcare în care să se folosească alimente neprelucrate termic (hrană vie). În perioadele de reîncărcare rolul de drenatori este preluat de alimentele care favorizează regularitatea tranzitului intestinal, diureza crescută, transpirația.

Read More

Ce este alimentația naturală – hrana vie?

ALIMENTAȚIA NATURALĂ, pe lângă rolul nutrițional evident, reprezintă o modalitate de tratament și prevenție din cadrul „Medicinei pentru Viață” („Medicina Naturală” sau „Naturopatia”), ce utilizează alimente din Natură: legume, fructe, cereale, produse animale, miere etc.

Read More

Hipertensiunea arterială

Există mai multe cauze care pot duce la această problemă de sănătate: consumul excesiv de sare, consumul ridicat de alcool, lipsa de activitate fizică, obezitatea, stresul, factorii genetici, bolile suprarenale, administrarea de medicamente anticoncepționale și calmante.

Read More
Loading

Calea Naturală

Hrana vie

Ganoderma

Energie Tahionică

Apa alcalină

Chen Taijiquan

Chen Taijiquan

Biofarmland

Biofarmland

Heartfulness

Heartfulness

Librărie Spirituală

Librărie Spirituală