Redescoperirea energiei tahionice a început cu Nikola Tesla

Culturile străvechi extrem de evoluate ştiau cum să folosească energia tahionică invizibilă. De pildă, preoţii evrei din vechime purtau lenjerie intimă din in, pentru că ştiau că atrage energia tahionică (chiar dacă nu o numeau aşa). Noi ştim acum că inul este o antenă energetică naturală pentru energia tahionică. Totuşi, în epoca modernă, redescoperirea energiei tahionice invizibile şi a extraordinarului ei potenţial, a început cu invenţiile revoluţionare ale lui Nikola Tesla (1856 – 1943).
Ani de-a rândul, Tesla a lucrat la o metodă pentru folosirea unei surse de energie invizibilă, ca alternativă la generatoarele de curent alternativ, pe care tot el le inventase.
Sponsorul său, George Westinghouse, se temea că va suferi pierderi financiare substanţiale de pe urma acestei noi invenţii si a luat măsuri drastice pentru a împiedica succesul lui Nikola Tesla. În cele din urmă Nikola Tesla a renunţat la Westinghouse şi a continuat pe cont propriu, însă eforturile lui au fost distruse de oameni fără viziune şi conştiinţă.
În vara lui 1931, Nikola Tesla, împreună cu nepotul său, Peter Soro, a efectuat teste încununate de succes, şi bine documentate, folosind un motor care punea în funcţiune un automobil, fără o sursă de energie vizibilă. Ei au utilizat un Pierce Arrow care, la vremea respectivă, era un vehicul motorizat puternic şi luxos. Folosind „convertorul de energie” inventat de el şi fără nici un fel de combustibil, maşina a atins viteze de până la 128km/h. Nikola Tesla îşi realizase scopul. Tehnologia funcţiona.

Convertorul lui Nikola Tesla

Aşadar, problemele generate de folosirea combustibililor fosili ar fi putut fi soluţionate încă din anii 1930. Însă, la câteva luni după ce invenţia lui Nikola Tesla a fost finalizată, compania de automobile Pierce Arrow a dat faliment. Mai mult ca sigur că la originea acestui nefericit eveniment au stat oameni influenţi, care se temeau că vor pierde bani din pricina noii invenţii a lui Nikola Tesla. În felul acesta, Nikola Tesla a fost pentru totdeauna lipsit de oportunitatea de a-şi prezenta tehnologia în faţa marelui public.
Convertorul lui Nikola Tesla a fost, probabil, primul dispozitiv cu energie liberă, al epocii moderne. Acest convertor transforma o energie nevăzută, în frecvenţele utilizabile ale energiei electrice. E posibil ca energia tahionică să fi servit ca element de legatură al acestei tehnologii. Convertorul lui Nikola Tesla putea fi folosit pentru a pune în funcţiune automobile de toate tipurile şi, totodată, putea alimenta cu energie electrică clădiri de tot felul şi complexe rezidenţiale.

Dr. T. Henry Moray – pionier al cercetărilor în domeniul energiei libere

Un alt pionier al cercetărilor în domeniul energiei libere a fost Dr. T. Henry Moray, din Salt Lake City. Moray a reuşit să construiască pentru o astfel de energie, un convertor care cântărea doar 28 kg, dar dezvolta o putere de 50 kw. Pe 13 iulie 1931, Dr. Moray şi-a prezentat invenţia la Oficiul American de Brevete, care a confirmat că mecanismul funcţiona perfect şi genera 50 kw, fără o sursă de energie vizibilă. Însă, pe motiv că sursa de energie era invizibilă şi nedetectabilă, cererea de brevetare a lui Moray a fost respinsă. Aşa cum se întâmplase şi cu Nikola Tesla, Dr. Moray a fost blocat de cercuri politice şi economice ignorante, care, în obtuzitatea lor, au anihilat un viitor în care era posibil să nu se mai utilizeze combustibili fosili şi energie nucleară. Până a încetat din viaţă, în 1974, Dr. Moray şi-a împărtăşit cunoştintele unor mici grupuri de savanţi interesaţi în acest domeniu. Ca şi Nikola Tesla, şi Dr. Moray a primit ameninţări cu moartea. Cum era şi firesc, aceste ameninţări l-au făcut să fie mai prudent şi mai reţinut în a-şi prezenta invenţia.

Există tehnologii care ar putea furniza energie tuturor oamenilor

Din biografiile lui Nikola Tesla şi ale lui Dr. Moray, devine limpede că problemele ecologice şi sociale pe care le creează, la nivel global, actualele tehnologii utilizate pentru a genera energie ar fi putut fi rezolvate cu mult timp în urmă. Există deja tehnologii care ar putea furniza energie tuturor oamenilor, fără efecte secundare negative. Ele sunt viabile şi nu există nici un motiv logic pentru ca aplicarea lor să fie întârziată. Poate că ne lipseşte încă maturitatea de conştiinţă care să facă posibilă utilizarea lor. Ar fi simplu să dăm vina numai pe politicienii ignoranţi şi pe liderii economici hrăpăreţi. Din perspectiva spirituală, însă, oamenii aflaţi la putere, nu fac decât să oglindească societatea care i-a creat. O societate umană bazată pe armonie şi compasiune, nu ar produce astfel de lideri hrăpăreţi şi obtuzi.
Chiar dacă inventarea convertorilor de energie liberă, este în sine, un lucru minunat, ei nu reprezintă remediul principal pentru problemele cu care ne confruntăm la scară globală. Este nevoie de o transformare a conştiinţei globale, ca să întelegem cu adevarat şi să creeăm soluţiile şi transformările necesare pentru vindecarea planetei. Mai mult decât oricând, avem nevoie să ne reîntoarcem la o stare de armonie, echilibru şi vindecare – deopotrivă la nivel individual, cât şi global. Numai după ce vom parcurge acest proces de transformare, utilizarea tehnologiilor alternative care susţin viaţa se va impune ca o consecinţă logică.

Materialele tahionizate ne ajută să obţinem sănătatea şi armonia

Prin urmare, nu de mecanisme noi pentru a genera energie avem nevoie (invenţiile lui Nikola Tesla şi Dr. Moray sunt mai mult decât suficiente), ci de modalităţi prin care să înlesnim trezirea spirituală şi vindecarea – pentru noi înşine şi pentru planetă. Întrucât materialele tahionizate ne ajută să obţinem o stare de sănătate şi de armonie perfectă, aşa cum este ea conţinută în energia punctului zero, produsele tahionice dispun de un potenţial plin de speranţe, pentru a ne ajuta să realizăm acea evoluţie globală, la nivelul conştiinţei.
În România, invenţiile lui David Wagner au ajuns deja prin gama de produse tahionice, produse tahionizate, produse naturiste, tratamente naturiste şi remedii naturale excepţional de eficiente ca şi adjuvante în orice acţiune de prevenţie afecţiune, tratament afecţiune (cancer şi orice altă boală) şi vindecare afecţiune (cancer şi orice altă boală), şi pe care noi vi le oferim.

Săpun Kibnabalu

Produse și instrumente tahionizate

  • Bijuterii
  • Creme, gel, ulei masaj
  • Discuri silice
  • Cocon tahionizat
  • Suplimente

… și multe altele!