Tachyonized Chakra Balancing Kit – 32mm – foarte eficient

Kit-ul de echilibrare a chakrelor este conceput pentru încărcarea CESO-urilor chakrelor, vizând deci dezvoltarea și integrarea unificatoare a energiilor fizice, mentale, emoționale și spirituale, care trebuie să lucreze împreună. Este important de înțeles faptul că kitul de echilibrare a chakrelor se adresează tuturor acestor energii. Utilizând acest instrument veți experimenta mai multe nivele de conștiință, pe măsură ce deveniți din ce în ce mai echilibrat și armonios.

Kit-ul de echilibrare a chakrelor vine cu 7 celule energetice tahionizate™, colorate corespunzător fiecăreia din cele 7 chakre, o mică pungă pentru a ține împreună celulele energetice și un card de instruire care poziționează corect celula energetică, cu fața către creștetul capului, în timp ce sunteți întins la orizontală. Ce este o chakra? Există 7 centrii energetici majori în corp , cunoscuți sub numele de chakre. Acești centrii sunt vortexuri de energie care se aseamănă unor roți. În fapt, chakrele acționează asemenea unor conductori pentru forța energetică universală a vieții , considerându-se că sunt factorii primari care influențează sănătatea fizică, mentală , emoțională și spirituală.

Fiecare din cele 7 chakre este asociată cu diferitele aspecte emoționale, mentale, fizice și spirituale care țin de dezvoltarea conștiinței umane. Pe lângă cele 7 chakre majore mai sus-menționate, mai există și alte chakre minore cum ar fi, de exemplu, centrii energetici din palme și din tălpile picioarelor. Acest kit se adresează celor 7 chakre principale, care sunt conductorii energetici majori.

Kit-ul de echilibrare a chakrelor poate fi comandat cu celule energetice având mărimi de 15 mm, 24 mm sau 32 mm.

Săpun Kibnabalu

Contraindicații:

Nu are