Tachyonized EMF Home Kit – A Money Saving Solution

Se folosesc pentru ecranarea locuinței și a spațiului de lucru de câmpurile electromagnetice create aparatura electrocasnică, cabluri, calculator etc. Se pot transporta foarte ușor și atunci cînd călătoriți.

MOD DE FOLOSIRE (exemple):

TABLOU ELECTRIC (TRANSFORMATOARE)

  1. Deschideți ușa cutiei întrerupător de circuit.
  2. Aplicați banda în interiorul ușii și pe marginea discului de siliciu, cu partea pe care scrie „Energia curge din această parte” îndreptată spre tine. Când ușa este închisă, iar partea de energie va fi îndreptată către întrerupătoarele de circuit.
  3. Pentru a asigura o protecție maximă, discul trebuie să acopere cel puțin 80% din suprafața disjunctorului.

MONITOARE DE CALCULATOR

Banda pe un disc de siliciu aplicat pe partea din spate a monitorului computerului cu partea pe care scrie „Energia curge din această parte”. Acum, energia care curge de pe computer este transformată de la negativ la energie pozitivă.

FRIGIDER

Se pune un disc de siliciu sub sertarUL de jos cu partea pe care scrie „Energia curge din această parte” îndreptată în sus, spre partea de sus a frigiderului. Produsele alimentare din frigider vor fi îmbunătățite și încărcate pozitiv.

APA POTABILĂ

Se pune un disc sub un galon de apă potabilă pentru a încărca apa la întregul său potențial.

DORMITOARE

Pentru un somn, liniștit de noapte odihnitor, sănătos aplică un disc de 15 cm deasupra sau sub nivelul capului la capătul patului sau peretele de deasupra patului, cu partea pe care scrie „Energia curge din aceasta parte” îndreptată spre capul tău. Așa energia va curge prin câmpul vostru energetic, mai degrabă decât prin corpul tau.

GRĂDINI

Pentru a energiza solul și plantele din grădina ta, puneți un disc de siliciu în sol la începutul unui rând cu partea pe care scrie „Energia curge din aceasta parte”, cu care se confruntă lungimea rândului. Un singur disc va energiza 4,5 m (pe lungime). Solul va produce cu un randament sporit și mai puternic, florile și plantele vor fi sănătoase.

Săpun Kibnabalu

Pachetul conține:

  • 4 discuri de silice tahionizate simple cu diametrul de 10 cm
  • 3 cuburi tahionizate