Memoria apei –  structura moleculară a apei

Fiecare dintre proprietățile apei este unică și nu se potrivește cu ușurință în ansamblul legilor general acceptate ale fizicii.

De ce apa este singura substanță de pe planetă care poate exista în trei stări: lichidă, solidă și gazoasă?

Extrase din documentarul despre experimentele lui Masaru Emoto: structura apei este cu mult mai importantă decât compoziția chimică.

Structura apei este dată de modul în care sunt organizate moleculele acesteia. Acestea se numesc clusteri (grupuri moleculare).

Oamenii de știință au înaintat ideea că aceste grupuri moleculare funcționează ca și celulele de memorie de un anumit tip în care apa înregistrează întreaga istorie a interacțiunii sale cu lumea exact ca pe banda magnetică.

Apa este capabilă să înregistreze și să stocheze informație!

Masaru Emoto a demonstrat științific că apa are puterea de a reflecta gândurile, cuvintele, rugăciunile, sentimentele și muzica. Prin cercetările sale, știința confirmă ceea ce tradițiile spirituale susțin de milenii: suntem responsabili de Raiul sau de Infernul în care trăim. Întrucât oamenii și Pământul sunt formate în mare parte din apă, mesajul Dr. Masaru Emoto este unul al sănătății personale, al revigorării mediului la scară globală și al păcii mondiale care apare cu ajutorul fiecăruia dintre noi.

Sisteme de purificare și alcalinizare a apei