Spirulina tahionizată este indicată în:

  • disfuncții ale sistemului imunitar,
  • diferitele tipuri de cancer,
  • degenerare maculară,
  • lipsa vitalității
  • și pentru sănătatea generală a organismului.

Spirulina tahionizată este o hrană cu un conținut incredibil de dens de nutrienți, conținând aproape fiecare nutrient necesar susținerii vieții, mai puțin apa. Acest organism minuscul, compus în cea mai mare proporție din proteine, furnizează acizii grași esențiali foarte rari, carbohidrați energizanți unici, vitamine importante și minerale naturale. Este un amplificator natural al imunității cu o abundență de compuși fito-chimici, antioxidanți, carotenoizi, beta-gluconoizi și sulfolipide.

Ca super-aliment, profilul nutrițional al spirulinei este mai bogat decât cel al oricăror alte alimente (plante, cereale sau semințe). Spirulina conține în medie cca. 65% proteine și este ușor de asimilat și de digerat chiar și de către persoanele bolnave sau de către cei care au dificultăți în digerarea proteinelor complexe.

Conținutul de vitamina B12 al spirulinei este senzațional. După ce inițial s-a crezut că B12 poate fi asimilată în cantități mari doar din surse animale, spirulina conține de peste 5 ori necesarul de B12, ceea ce constituie un beneficiu enorm pentru vegetarieni!

Alte beneficii țin de abundența în beta-caroten. Zeci de studii au arătat că asimilarea beta-carotenului din surse naturale reduce riscul apariției diferitelor tipuri de cancer (ex: la gât, plămâni, sâni, stomac, tractul gastro-intestinal, colon, prostată și cervix).

Spirulina are, de asemenea, unul dintre cele mai ridicate conținuturi de clorofilă din natură și conține carotenoizi, importanți prin valoarea lor antioxidantă. Unii dintre aceștia – ca de exemplu luteina și zeaxantina – sunt indispensabili pentru sănătatea ochilor. Consumarea unei hrane cu aceste beneficii este un factor de prevenție împotriva proceselor de îmbătrânire ce survin odată cu înaintarea în vârstă.

Tahionizarea spirulinei amplifică exponențial toate aceste beneficii.

Săpun Kibnabalu

MOD DE FOLOSIRE

  • Pudră: începeți cu 1/2 linguriță (1,5 g) zilnic mixată în apă sau în suc și creșteți apoi la 1 liguriţă (3 g) zilnic ca doză de întreținere.
  • Tablete: 2 tablete echivalează cu 1/4 linguriță (0,75g). Începeți cu 4 tablete pe zi și creșteți la 8 tablete /zi ca doză de întreținere.

COMPOZIȚIE

  • Spirulină hawaiană de puritate 100%.

AMBALARE

Spirulina pudră este disponibilă:

  • la cutii de 63 g (2.25 oz) – care conțin 45 doze de 1/2 linguriță (1,5 g)
  • și de 133 g (4.75 oz) – care conțin cca. 95 doze de ½ linguriță (1,5 g).

Spirulina mai este disponibilă și la cutii de 75 și 200 tablete.