Tachyonized Panther Juice 60 ml – Organic Top Seller

Acest compus tahionizat plăcut mirositor pătrunde adânc în mușchi și în alte țesuturi ducând energia tahionică direct la punctul de origine a durerilor. O senzație blândă de încălzire poate fi uneori simțită, urmată de o estompare considerabilă a senzațiilor neplacute. Procesul se desfășoară gradat, efectele resimțindu-se în mod normal în 15 minute, ajungându-se la efectul maxim cam într-o oră. Rezultatul este adesea descris ca o restabilire completă a unui echilibru asimptomatic.

COMPOZIȚIE

Aloe vera, MSM (metilsulfonilmetan), lanolină, celuloză, arnică, D-alfa tocoferol, lavandă, acid folic, seleniu, picolinat de crom, ginkgo biloba, polisorbat 80, ulei esențial de mentă, metionină, glicerină vegetală, chelați de zinc și mangan, vitaminele B1, B2, B3, B6, B12 și peste 200 oligoelemente în suspensie apoasă.

Sucul Panterei este eficient mai ales în probleme legate de dureri musculare și articulare, artrită, inflamații, întinderi, luxații, vene varicoase, tendinită, sindromul de tunel carpian și crampe. Aplicat direct pe punctele reflexogene de la nivelul plămânilor, este util și în cazul dificultăților respiratorii cauzate de emfizem, astm și pneumonie.

Săpun Kibnabalu

Sucul Panterei tahionizat este disponibil în flacoane de 4 mărimi:

  • 15 ml (0.5 oz)
  • 30 ml (1 oz)
  • 60 ml (2 oz)
  • 90 ml

Aplicații locale la interval de 2-4 ore, după caz. Se masează ușor pentru a pătrunde în piele.

Acest produs este destinat doar uzului extern!

În caz de iritație, încetați utilizarea produsului. A se feri de contactul cu ochii! În cazul contactului cu ochii, clătiți bine cu apă.