Principiile vindecării prin energie tahionică

Pentru a aprecia și a înțelege, cu adevărat, principiile vindecării prin energie tahionică, este necesar să facem o scurtă trecere în revistă a teoriilor care, în medicina holistică, promovează vindecarea prin intermediul vibrațiilor. Tratamentele pe bază de vibrații includ: terapia cu orgoni, terapia care utilizează câmpuri magnetice, radionica, terapia cu biorezonanță, energia fotonică, homeopatia, cristaloterapia, cromoterapia, elixiruri din plante și pietre prețioase, terapia prin sunete și multe altele. Frecvențele sunt complicate suplimentar prin oscilații individualizate și mișcare de spin la dreapta sau la stânga. Toate aceste metode pornesc de la un principiu comun: în continuumul nostru energetic de corpuri subtile, pot apărea blocaje la orice nivel al frecvenței, iar aceste blocaje vor cauza probleme de sănătate. Dacă nivelul afectat al frecvenței subtile este alimentat cu o energie specifică frecvenței sale – care fortifică și armonizează – aceste impedimente pot fi înlăturate, îmbunătățindu-se astfel starea de sănătate.

Metoda folosirii energiilor cu frecvențe specifice

Când este aplicată în mod adecvat, metoda folosirii energiilor cu frecvențe specifice poate conduce la obținerea unor rezultate excelente – dar, pentru asta, oamenii trebuie să știe cu ce frecvență se confruntă. Totuși, toate aceste metode au două dezavantaje importante, imposibil de evitat.

Primul dezavantaj este acela că efectele care se obțin folosind energie cu o anumită frecvență se limitează, în general, la gama respectivei frecvențe. Energia fotonică, de exemplu, se prezintă sub forma unor fascicule de energie luminoasă. Oamenii de știință folosesc acest concept pentru a denumi aspectele de particulă ale Luminii. Fotonii sunt întotdeauna asociați cu o undă electromagnetică de o frecvență exactă. Există astăzi dispozitive energetice de frecvențe care emit energie fotonică din spectrul infraroșu, cu lungimi de undă cuprinse între 4 și 6 micrometri, o undă electromagnetică de mici dimensiuni, din totalitatea frecvențelor posibile ale energiei fotonice. Această frecvență îngustă corespunde unei frecvențe din corpul aurie. Dacă în această gamă îngustă de frecvențe există un blocaj, va apărea un deficit energetic între nivelul obstrucționat și corpul fizic. Ce se întâmplă, însă, dacă blocajul se produce între 18 și 35 micrometri? S-ar putea ca aplicarea acestei frecvențe a energiei fotonice să aibă o oarecare influență indirectă, dar cu siguranță nu va înlătura blocajul din continuumul energetic și nici nu va reconecta sistemul la acesta. Așadar, un neajuns important al medicinii energetice este că trebuie să știi exact la ce frecvență se află blocajul, ca să aplici frecvența adecvată.

Toate metodele terapeutice subtile, cu excepția celor care folosesc energia tahionică, nu ne măresc gradul de acordare cu energia punctului zero, ci doar cu frecvențe izolate ale întregului. Așa ceva se întâmplă foarte rar și nu e deloc simplu să cunoști întregul spectru de frecvențe și să dispui de toate informațiile necesare pentru a curăța sistemul în totalitate și a reda complet funcționalitatea continuumului nostru energetic, prin metoda frecvenței unice, fiindcă e posibil ca oamenii să aibă blocaje multiple, la frecvențe diferite.

Al doilea dezavantaj este că energiile unei frecvențe specifice pot avea și efecte nocive. Principalele motive sunt două: un exces în orice frecvență se poate dovedi la fel de nociv ca și un deficit energetic. Din cauză că frecvențele nu posedă inteligență, cel care le folosește trebuie să aibă înțelepciune, intuiție și experiență, pentru a stabili cu precizie timpul de expunere și frecvența specifică de care este nevoie. Un exemplu simplu v-ar putea ajuta să înțelegeți mai bine aceste lucruri. Soarele este o extraordinară sursă de energie fotonică. Pentru a avea o sănătate optimă, e necesar un timp de expunere de 20-30 de minute pe zi. Dar același glob de energie fotonică v-ar face scrum, dacă ați sta trei sau patru ore sub fierbintele soare tropical. Energia fotonică, asemeni tuturor frecvențelor, nu are inteligență – deci nu știe când să se pornească sau să se oprească! Prin urmare, cel care o folosește trebuie să decidă când să oprească expunerea.

Un alt exemplu este expunerea în exces la energia orgonică. Ştim că această energie poate fi utilizată ca energie pozitivă. însă energia orgonică – așa cum se întâmplă cu toate energiile care se deplasează cu viteze mai mici decât viteza luminii – este o frecvență. Ca frecvență, s-a demonstrat că energia orgonică este capabilă să scoată organismul din starea de echilibru și să-l îmbolnăvească. Se știe că energia orgonică poate fi transformată intr-un câmp de forțe negativ, ce poate avea efecte dezastruoase asupra organismului. Pur și simplu, aceasta este natura frecvențelor. V-am oferit câteva exemple simple, ca să înțelegeți dificultățile inerente și rezultatele eterogene care se obțin adesea în medicina bazată pe frecvențe.

Care e diferența dintre materialele tahionizate și energia magnetică?

Așa se explică de ce un magnet are efect doar pe anumite obiecte și de ce întrebuințarea lui greșită creează panică. De fapt, o întrebare care apare frecvent este: care e diferența dintre materialele tahionizate și energia magnetică? Magneții funcționează pe o frecvență specifică, în care polul nord și polul sud au efecte contrarii. Polul sud este cel care activează. Dacă e folosit un timp prea îndelungat, poate să creeze hiper- activitate în sistem și să-i facă rău. De exemplu, unii dintre oamenii care au folosit saltele magnetice au făcut hipertensiune arterială, dar, din fericire, valorile tensiunii au revenit la normal, când au renunțat la asemenea saltele. Acest lucru se întâmplă din cauză că magneții acționează pe o anumită frecvență și au intensitate, dar nu au o inteligență intrinsecă, pentru a ști când să nu mai emită.

Tahionul nu e o frecvență, nici o metodă care folosește frecvențele

Frecvența, oscilația ori mișcarea de spin nu există la nivelul la care operează energia tahionică. Efectele sale sunt reglate de înțelepciunea internă a câmpurilor energetice subtile de organizare. Când materialele tahionizate sunt aplicate pe o zonă a corpului, CESO convertesc exact ceea ce le este necesar pentru a-și restabili echilibrul și ordinea perfecte.